Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОПУЛЯРНЕ РЕЗЮМЕ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН В АТМОСФЕРНЕ ПОВІТРЯ

Дата: 26.09.2022 11:50
Кількість переглядів: 247

 

ТОВ «Агросвітзбут» повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для діючого виробничого Майданчика №1 (с. Велика Скельова) підприємства.
Популярне резюме.
Юридична адреса: Україна, 27500, Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, Світловодська ТГ. м. Світловодськ, вул. Чорноморівська. буд. 7, кімната 12
Місце розташування Майданчика №1 підприємства: Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, Світловодська ТГ, с. Велика Скельова, вул. Зої Космодем'янської, б. 113
Основні види діяльності на виробничому майданчику №1 підприємства є вирощування натуральної органічної продукції в умовах захищеного грунту (у теплицях).
Майданчик №1 впливає на атмосферне повітря за наступними факторами: за рахунок викидів продуктів згорання деревини в буферній ємності для підігріву води , викид продуктів згорання паливних гранул з лузги та паливних гранул з деревини в водогрійних котлах системи опалення тепличного комплексу та від продуктів згорання палива в дизель-генераторі.
Від даного майданчика підприємства максимальні сумарні викиди забруднюючих речовин зі стаціонарних джерел забруднення навколишнього середовища складуть:
Азоту діоксид - 0,2693 т/рік; Ангідрид сірчистий - 0.43 т/рік; Вуглецю оксид - 0,5189 т/рік; Метан - 0,04153 т/рік; Речовини у вигляді твердих суспендованих часток недиференційованих за складом - 0.1931 т/рік; Азоту (1) оксид - 0,026 т/рік; Вуглецю діоксид - 496,517 т/рік; Неметалові леткі органічні сполуки (НМЛОС) - 0,2687 т/рік.
Залпові та неорганізовані викиди відсутні.
Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря не перевищують нормативів граничнодопустимих викидів, установлених законодавством. Використані технології не впливають негативно на навколишнє соціальне і техногенне середовище.
Для одержання додаткової інформації прохання звертатися на підприємство за телефоном +38 (097) 176-76-54 або до розробника документів (066) 465-22-80.
Збір зауважень громадських організацій та окремих громадян по даному питанню проводить (протягом місяця з дати публікації повідомлення) Кіровоградська обласна військова адміністрація за адресою: 25006, м. Кропивницький-06, пл. Героїв Майдану, 1 телефон 8 (0522) 24-17-25 , e-mail: ekologkr2019@gmail.com.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь