Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 листопада ми відзначаємо День гідності та свободи

Дата: 21.11.2022 11:23
Кількість переглядів: 267

21 листопада ми відзначаємо День гідності та свободи – свято, яке є нагадуванням про ту ціну, яку українці заплатили, коли  відстоювали на Майдані своє право на чесні вибори та інтеграцію у Європейський Союз. Сьогодні це свято набуло особливого значення! Нині на українців покладена особлива місія – боронити рідну землю і забезпечувати мирне життя свого народу! 
Аби віддати данину шани доленосним в історії України подіям, що сколихнули увесь світ, біля банерів Героям Небесної Сотні (на центральній площі міста), відбувся урочистий мітинг на якому були присутні представники влади на чолі з міським головою Андрієм Маліцьким, а також представники міського будинку культури та громадськість. Зокрема, присутні встановили прапорці України та поклали квіти до банерів Героям.
Відкрили захід ведучі Палацу культури, які нагадали присутнім хронологію буремних подій столичного Майдану на шляху до євроінтеграції, утвердження ідеалів свободи й демократії. Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували пам’ять усіх борців за незалежність України, які пішли у вічність заради кращого майбутнього Вітчизни, згадали величний подвиг та мужність тих нескорених, яким пощастило вистояти та вижити.
Пам’ятаємо, що День гідності та свободи – це не лише про один день, це про людей, їхні принципи, досягнення і досвід, які стосуються майбутнього цілих поколінь.
Працівники Палацу культури запрошують усіх бажаючих долучитися до перегляду фільму о 16:00, присвячений Дню Гідності та Свободи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь