Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний марафон до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України

Дата: 05.12.2022 12:33
Кількість переглядів: 366

5 і 6 грудня в Україні відзначають два важливих свята – Міжнародний день волонтера та День Збройних сил України. І для нас, українців, дуже символічно, що вони йдуть поруч, бо асоціюються з єднанням народу та армії. У складний для країни час неймовірна кількість звичайних людей прийшли на допомогу українським військовим, яким вдається зупиняти окупантів завдяки потужній самоорганізації, єднанню українців, їх мужності, самовідданості та патріотизму.
Так з нагоди цих свят у Світловодській громаді у приміщенні міського палацу культури пройшов благодійний марафон «Моє серце для ЗСУ», головною метою акції став збір коштів на підтримку наших Героїв.
Жителі громади, учні та вихованці освітніх закладів міста, гості громади – кожен охочий міг пожертвувати кошти або придбати патріотичні поробки чи солодощі на ярмарку.
До того ж кожен присутній мав змогу отримати позитивні емоції та насолодитися концертними номерами. Харизматичні й віртуозні артисти нашої громади передали всю красу і єдність української творчості.
З вітальними словами до присутніх звернувся очільник міста Андрій Маліцький.
Благодійний марафон допоміг зібрати рекордну суму для наших героїв. Всі разом зібрали 54 146 гривень, до зібраної суми долучилися і вокальні колективи, які зібрали 11 500. Свій внесок зробили і працівники виконавчого комітету на чолі з міським головою на суму 74 000 грн. Разом у сумі вийшло 139 646 гривень.
Усі зібрані кошти будуть розділені та передані до волонтерських організацій, які їздять на передову до наших військових.
Саме такі благодійні шоу-програми, згуртовують всіх нас і об’єднують в одну велику родину. Саме так, ми допомагаємо один одному.
Ми непереможні! Перемога буде за нами!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь