Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Кропивницькому відбулась 4 хвиля глобальної інноваційної програми для молоді UPSHIFT, яку втілює ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» за підтримки ЮНІСЕФ.

Дата: 27.12.2022 16:19
Кількість переглядів: 203

 

UPSHIFT – це програма, що дозволяє підліткам та молоді пропонувати та втілювати інноваційні рішення для актуальних проблем у школі, громаді, місті, тощо. За допомогою ментора команди учасників крок за кроком досліджують вибрану проблему, вивчають цільову аудиторію та тестують свої ідеї. У результаті команди створюють проектні ідеї та мають можливість залучити фінансування на їхнє втілення.

За 4 дні роботи дев'ять команд з міста Світловодська та команда з смт. Власівки Світловодської громади, розробляли власні цікаві проекти, щоб отримати кошти на їх фінансування. Зокрема, у команд було безліч ідей, для проектів, а саме створити: хелсі двіж, квест діджитал екскурсія для молоді та переселенців, проведення етно-фестивалів, проведення квестів, ремонт і обладнання спортивних майданчиків та кіноклуб у бомбосховищі.
Цей неймовірний boot camp був наповнений надзвичайною палітрою емоцій та ідей. За словами менторів, команди дуже вмотивовані та мають велике бажання робити корисні проекти для суспільства. 

Програму Upshift реалізовує ГО «СКЦ «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНИСЕФ)  за підтримки Іспанського агентства з міжнародного співробітництва в галузі розвитку».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь