Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У приміщенні Світловодської міської ради, відбулась зустріч міського голови А. Маліцького з головами об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та посадовцями. 

Дата: 24.01.2023 15:19
Кількість переглядів: 258

 

Порядок денний зустрічі передбачав низку питань. Зокрема, питання, які пов’язані з болючою темою для наших містян – графіки відключення світла. 

Крім того, розглянули питання стосовно  вимкнення світла будинкам, які знаходяться на лінії з критичною інфраструктурою.  

Начальник Світловодського РЕМу наголосив присутнім на тому, що такі вимкнення – не можливі, у зв‘язку з нестачею фахівців та техніки для рівномірного відключення усіх будинків.  

 Також питання стосовно відключення світла будуть розглядати по вулицях Героїв України 71, 73 та Грушевского 12 , адже при відключенні світла у цих будинках перестають працювати водні насоси, у висновку – люди залишаються, як без світла, так і без води. 

Зокрема, на зборах була присутня начальниця абонбюро Світловодського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», яка відповіла на всі поставленні питання від голів ОСББ та розповіла про загальнобудинкові лічильники холодної води.  

Також, на засіданні були присутні заступник директора СМКП «ККП» та начальник відділу благоустрою, які відповіли на питання стосовно вивозу сміття. 

Загалом, усі питання, які хвилювали голів ОСББ та мешканців нашої громади, були розглянуті, деякі з них будуть розглядати й надалі.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь