Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 лютого кожен з нас прокинувся патріотом своєї країни та борцем за незалежність

Дата: 22.02.2023 12:23
Кількість переглядів: 222

До Світловодської громади завітав відомий філателіст та популяризатор історії України Олександр Канівець. Розпочав Олександр Канівець свою подорож 26 квітня, звідки зі столиці  вирушив на Західну Україну. Загалом філателіст відвідав близько 130 населених пунктів нашої України.

Його амбітна мета – об’їхати Україну зі своєю пересувною виставкою «Незламний козацький дух українського народу». Насамперед філателіст відвідує громади, де розташовані найвеличніші національно-патріотичні пам’ятники та пам’ятні знаки. Під час своїх подорожей, пан Олександр поповнює тематичну колекцію, створюючи листівки, конверти та марки, присвячені українським видатним діячам та головним подіям нашої історії. 

Без уваги не залишилась і наша Світловодська громада, Олександр Канівець завітав до нас аби увіковічнити на конвертах пам’ятний знак «Борцям за Волю та Незалежність України». Один такий пам’ятний конверт зі скульптурною візитівкою м. Світловодська на згадку про свій візит та участь нашого міста у історичній поштовій естафеті Олександр Володимирович подарував Світловодському міському голові Андрію Маліцькому.

Варто зазначити, конверти із марками філателіст виготовляє власноруч, все це офіційно документує, марки гасить на місцевих поштамтах та презентує керівництву громад та міст, а також дарує у місцеві музейні фонди. 

Зокрема результатом та підсумком естафети, яку організував Олександр Канівець, стане книга, яка називатиметься так, як і виставка, - «Незламний козацький дух українського народу».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь