Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Можливості для молоді разом з "Потрібні ТУТ"

Дата: 06.03.2023 12:40
Кількість переглядів: 164

Молодь Світловодська разом із волонтерами ГО "Потрібні тут" відвідали екскурсію до Управління каналів річки Інгулець 02.03.2023 
Це відбулось в рамках проекту "Волонтер ПЛЮС", якій реалізує на Кіровоградщині Дитячій фонд ООН (ЮНІСЕФ) та ГО "СКЦ "Задзеркалля".

Першим пунктом нашої екскурсії стала відео-презентація, яка детально показала нам, як працює насосна станція. Ми побачили, якими складними і технічними є роботи з обладнанням та які вимоги потрібні до працівників.

Далі ми перейшли до основної частини екскурсії, де нас чекали працівники станції, готові показати нам всі нюанси роботи механізмів. Ми побачили на власні очі, насоси, які керуються електриками та машиністами. Ми дізналися, що насосна станція складається з 4-х поверхів, які знаходяться внизу.

Великі габарити обладнання та строгий контроль на станції свідчать про складність роботи працівників та важливість їхньої професії. Складність побудови та роботи на станції свідчать про важливість цієї насосної станції для розвитку держави. Професії для УКРІ такі як економісти, бухгалтера та інші спеціалісти також є важливими. Працівники насосної станції були висококваліфікованими фахівцями, які володіли різними технічними знаннями та навичками. Ми бачили, як вони керуються обладнанням та механізмами, які забезпечують роботу насосної станції.

Під час екскурсії на насосній станції каналу Дніпро-Інгулець УКРІ було дуже цікаво побачити велику техніку та обладнання, яке використовується для управління каналом та контролю водних ресурсів.

Екскурсія надала можливість зрозуміти важливість водних ресурсів та необхідність контролювати їх використання. Робота є не тільки складною, але й дуже важливою для забезпечення стабільного розвитку держави та збереження екологічного балансу.

Окрім того, екскурсія показала, як складна техніка та обладнання використовуються для керування водними ресурсами. Така робота вимагає великої відповідальності та контролю, що підкреслює важливість науково-технічного розвитку та професійної підготовки спеціалістів.

Узагалі, екскурсія була дуже цікавою та пізнавальною, дозволивши побачити, як важливою є робота з водними ресурсами та які складності вона включає в себе.

Ця публікація була створена в межах програми «Розвиток та підтримка молоді  Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT”, яку реалізовує ГО «СКЦ «Задзеркалля» у партнерстві  з дитячим фондом ООН (Юнісеф).  ЇЇ зміст є відповідальністю учасників програми та необов'язково відображає позицію ЮНІСЕФ.
Слов'янський культурний центр "Задзеркалля" UNICEF Ukraine 

#UNICEF #СКЦЗадзеркалля #unicef #ngozadzerkallya
#потрібнітут #потрібні_тут #potribnitut #volunteer #volonteerwork #svitlovodsk_volunteer #volunteerplus #волонтерплюс #волонтери #світловодськ #волонтер #волонтерысветловодск #потрібні_тут_світловодськ #молодь #молодьсвітловодськ #потрібнітутмолодь #волонтерисвітловодськ #волонтерипотрібнітут #молодьпотрібнітут
#svitlovodsk_tourism_center #svetlovodsk_online #svetlovodsk #велотуризм #юні #скаут #скаути #водниитуризм #туризм #туризмукраина #турист #освіта #позашкільнаосвіта #мандруиукраі‌ною #мандруикіровоградщиною #світловодськ #украіна #ukraine #природа #світ #путешествие 
#Rest_in_Svetlovodsk #dzhura_2021 #ШВД #УДЦНПВ #scouts_of_oleksandriya

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь