Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Плазмотерапія і плазмогель в косметології та естетичній медицині: навчання у Рівному

Дата: 16.03.2023 16:13
Кількість переглядів: 236

 

Ви у пошуках шляхів ефективної професійної реалізації та маєте медичну освіту, а ще ви цікавитесь природніми способами корекції вікових та інших небажаних змін шкіри, повної і безпечної регенерації тканин, методами омолодження з мінімальною агресією, інноваційними технологіями естетичної медицини, сучасними методами апаратної та ін'єкційної косметології? Державна служба зайнятості пропонує вам курси цільового призначення «Плазмотерапія і плазмогель в косметології та естетичній медицині».

Навчаючись на курсах, фахівці Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості гарантують отримання теоретичних та практичних навичок проведення косметологічних процедур. Це унікальна можливість для всіх бажаючих отримати знання безпосередньо від досвідчених фахівців.

Живе спілкування: можливість поставити питання практикуючим лікарям та косметологам, а ще практичні заняття допоможуть вам підвищити свої професійні компетенції, а можливо це й старт до відкриття власного бізнесу.

Не відкладай на завтра професійний розвиток і починайте діяти.

Курси підвищення кваліфікації стартують 22 березня 2023 року.

Якщо вас зацікавила інформація – звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут http://surl.li/eghis  Пишіть у Telegram-канал t.me/dcz_kir

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/exrnv.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь