Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рятуйте життя та будуйте майбутнє: є потреба у демінерах

Дата: 23.03.2023 18:27
Кількість переглядів: 278

 

 

Британська неурядова організація MAG запрошує повнолітніх жінок та чоловіків Кіровоградщини доєднатись до команди професіоналів, які долають наслідки російської агресії в Україні.

Організація займається пошуком зацікавлених у працевлаштуванні людей, щоб якнайшвидше розпочати очищення територій від мін та інших вибухонебезпечних залишків війни.

Наразі MAG пропонує вакансію «Демінер/фахівець з розмінування територій». Це – офіційне працевлаштування відповідно до вимог трудового законодавства України, заробітна плата 36 900 до оподаткування, «вахтовий» графік роботи (орієнтовно 10/4).

Посада не потребує спеціальних вмінь та навичок, адже всі наші спеціалісти проходять поглиблений курс навчання з виявлення вибухонебезпечних предметів (однак, якщо є попередній досвід роботи, це неодмінний плюс, який може допомогти зробити кар’єру в організації).

У роботі ми використовуємо сучасне обладнання з дотриманням необхідних норм та правил безпеки, і, додатково забезпечуємо страхування життя та здоров'я у разі нещасного випадку.

Ви у пошуках роботи і вас зацікавила ця інформація? Звертайтеся до спеціалістів з пошуку персоналу: Юлія Нагорна +38 099 224 27 84 yuliia.nahorna@maginternational.org або Максим Ярошевський +38 099 224 16 20 Maksym.Yaroshevskyi@maginternational.org

Ознайомитись з вимогами до вакансії та надіслати власне резюме ви можете за посиланнями: http://surl.li/frong або http://surl.li/fromr

Довідково. Mine Advisory Group (MAG) - міжнародна гуманітарна організація, яка понад  30 років займається розмінуванням територій у країнах, де ведуться бойові дії.

В Україні організація долучається до протимінної діяльності та інформування населення про мінну безпеку. Наразі філія цієї організації відкрилася у Кропивницькому.

Шукаєте роботу і є бажання ознайомитися з іншими актуальними вакансіями регіону? Відвідайте сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості, посилання тут https://cutt.ly/qKFhLXK  або доєднайтеся до телеграм-каналу «Робота зараз:  Державна служба зайнятості» http://surl.li/eoawb , де щоденно оприлюднюються актуальні вакансії за регіоном чи галуззю.

Є інші питання, пов'язані зі сферою зайнятості? Контактиhttp://surl.li/eghis Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь