Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

до Світловодської громади релакувало декілька підприємств, одним з яких є ПП «Лукашевич».

Дата: 12.04.2023 11:42
Кількість переглядів: 172

За рік повномасштабної війни в Україні, багато підприємств, які знаходяться на окупованих територіях, були вимушені переміститися через постійні обстріли та руйнування. Так, до Світловодської громади релакувало декілька підприємств, одним з яких є ПП «Лукашевич».

      ПП «Лукашевич» існує вже понад 12 років. Підприємство здійснює випуск продукції орієнтовного виробника кінцевої продукції, основним видом діяльності є механічне оброблення металевих виробів. 

     В минулому році, через постійні обстріли з боку рашистів, підприємство повністю виїхало з Харкова до нашої громади, зокрема Кіровоградською ОВА було запропоновано Світловодську МТГ, на території якої була можливість розмістити обладнання та продовжувати частково здійснювати діяльність.

     За словами засновника підприємства: під час переміщення обладнання виникали труднощі пов’язані з обстрілами громад, які вони проїжджали, внаслідок чого обладнання частково прибуло до нашої громади за 3 місяці. На жаль частину обладнання релокувати не встигли у зв’язку з руйнуванням приміщення та обстрілу території.

     Наразі працівники підприємства сподіваються, що в найкоротший час вийдуть на довоєнні обсяги випуску продукції. На території громади підприємство має можливість збільшення своєї потужності шляхом придбання сучасних станків та обладнання.

     Зазначимо, що в разі збільшення замовлень буде рости попит на висококваліфікованих працівників, що є позитивним для нашої громади. 

     Крім того, підприємець зауважив, що  ПП «Лукашевич»  самостійно готове навчати працівників з подальшим працевлаштуванням.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь