Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

до Світловодської громади релакувало декілька підприємств, одним з яких є ПП «Лукашевич».

Дата: 12.04.2023 11:42
Кількість переглядів: 170

За рік повномасштабної війни в Україні, багато підприємств, які знаходяться на окупованих територіях, були вимушені переміститися через постійні обстріли та руйнування. Так, до Світловодської громади релакувало декілька підприємств, одним з яких є ПП «Лукашевич».

      ПП «Лукашевич» існує вже понад 12 років. Підприємство здійснює випуск продукції орієнтовного виробника кінцевої продукції, основним видом діяльності є механічне оброблення металевих виробів. 

     В минулому році, через постійні обстріли з боку рашистів, підприємство повністю виїхало з Харкова до нашої громади, зокрема Кіровоградською ОВА було запропоновано Світловодську МТГ, на території якої була можливість розмістити обладнання та продовжувати частково здійснювати діяльність.

     За словами засновника підприємства: під час переміщення обладнання виникали труднощі пов’язані з обстрілами громад, які вони проїжджали, внаслідок чого обладнання частково прибуло до нашої громади за 3 місяці. На жаль частину обладнання релокувати не встигли у зв’язку з руйнуванням приміщення та обстрілу території.

     Наразі працівники підприємства сподіваються, що в найкоротший час вийдуть на довоєнні обсяги випуску продукції. На території громади підприємство має можливість збільшення своєї потужності шляхом придбання сучасних станків та обладнання.

     Зазначимо, що в разі збільшення замовлень буде рости попит на висококваліфікованих працівників, що є позитивним для нашої громади. 

     Крім того, підприємець зауважив, що  ПП «Лукашевич»  самостійно готове навчати працівників з подальшим працевлаштуванням.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь