Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освітньо-грантова програма розвитку та підтримки талановитих сільських жінок-фермерок «TalentA-2023»

Дата: 14.04.2023 12:33
Кількість переглядів: 130

 

 

Триває реєстрація для участі в освітньо-грантовій програмі розвитку та підтримки талановитих сільських жінок-фермерок «TalentA-2023».

«TalentA-2023» є міжнародною освітньо-грантовою програмою, яку Corteva Agriscience щороку реалізує в Україні, сприяючи покращенню продовольчої безпеки суспільства через розширення можливостей з освіти та доступу до фінансів для жінок, які проживають у сільській місцевості та зайняті у сільському господарстві. Протягом всього періоду існування програми в Україні Мінагрополітики є її інституційним партнером.

Програма передбачає проведення навчального онлайн-хабу та грантового конкурсу мікропроєктів. Переможниці програми розділять грантовий фонд у понад 1 мільйон гривень, якій Corteva Agriscience виділяє для зростання власного бізнесу фермерок та соціальної підтримки їх громад.

 

Реєстрація на участь в «TalentA-2023» розпочалася 8 березня та триватиме до 30 травня. Учасницями можуть стати жінки, які відповідають встановленим критеріям відбору: вік від 18 років; проживання в населеному пункті з населенням до 10 000 осіб або робота на сільськогосподарському підприємстві, яке зареєстроване в такому населеному пункті та працює не менше року.

 

Навчальний план програми має на меті допомогти жінкам, які задіяні в сільськогосподарському виробництві, зробити їх бізнес життєздатним попри повномасштабну війну, забезпечити його зростання та створити нові проекти, які сприяють досягненню цілей сталого розвитку й спрямовані на задоволення актуальних потреб територіальних громад.

Участь у програмі TalentA є безкоштовною. Після закінчення програми навчання учасниці можуть взяти участь в конкурсі грантів на розвиток бізнесу та підтримку громад. Оголошення переможниць відбудеться в жовтні з нагоди Всесвітнього дня сільських жінок.

 

Детальніше про участь в освітньо-грантовій програмі за посилання: https://minagro.gov.ua/news/zaproshuyemo-zhinok-fermerok-na-bezkoshtovnu-osvitno-grantovu-programu-talenta-2023

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь