Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Краса врятує світ: навчаємо креативній професії

Дата: 09.05.2023 12:41
Кількість переглядів: 176

 

Згодні з постулатом, що кожна людина по-своєму прекрасна? Прагнете недоліки перетворювати на переваги? Бажаєте підкреслювати індивідуальність клієнта і створювати неповторні образи? Хочете додати яскравих фарб у своє життя і дарувати позитивний «вайб» оточуючим? Станьте феєю краси і своїми руками творіть магію перетворення!

Пропонуємо опанувати професію «Візажист». Державна служба зайнятості запрошує на навчання «художників по обличчям», яке розпочнеться – 23 травня цього року.

Викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розкриють для вас секрети ідеального макіяжу будь-якої складності: від нюду до голлівудського. Види косметики, необхідний інвентар, основні техніки майстрів візажу – це та багато іншого буде детально препаровано талановитими педагогами для вас на навчанні.

Отримайте море можливостей працевлаштування: салони краси, весільні салони, фотостудії, приватні замовники. А високопрофесійні та досвідчені фахівці мають змогу обслуговувати і «зірковий» контингент, адже можуть працювати на телеканалах, кіностудіях, в шоу-бізнесі тощо.

Навчання підійде і для тих, хто бажає стати індивідуальним підприємцем. Завжди мріяли відкрити салон краси? Станьте на крок ближче до своєї мрії – навчайтеся!

Яка затребуваність make-up-професіоналів? Не сумнівайтеся – висока!

Задоволена посмішка клієнта – найвища оцінка майстерності beauty-майстра. Не зволікайте і ви! Лише за 5 місяців станьте приводом для чиєїсь посмішки та справжнім майстром з візажу!

Якщо вас зацікавила інформація – звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості на базі Рівненського центру профтехнічної освіти, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/fdfgk

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь