Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сільський зелений туризм: анкета для опитування

Дата: 16.05.2023 09:08
Кількість переглядів: 310

Сільський зелений туризм, з початком повномасштабного вторгнення рф, сьогодні виконує надважливу роль у волонтерському русі, розміщенні внутрішньо переміщених осіб тощо. При цьому, перебуваючи у невизначеному законодавством стані. Тривають обговорення  різних законопроєктів, деякі з них, у разі їх прийняття, створять ще більше проблем та можуть призвести до занепаду галузі взагалі.

ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» в рамках грантової програми «Громадяни й парламент: демократичне представництво та ефективна взаємодія в умовах воєнного часу», в межах реалізації Програми USAID «РАДА: наступне покоління», реалізовуватиме проєкт «Парламент для села: представництво заради розбудови України» у Вінницькій та Хмельницькій областях. Мета проекту – забезпечити взаємодію між представниками законодавчого органу влади та їх виборцями, які є наявними і потенційними надавачами послуг сільського зеленого туризму та сільської гостинності.

Просимо вас  допомогти розповсюдити розроблену нами електронну  анкету серед фахівців об’єднаних територіальних громад, аби долучити до опитування якнайбільше жителів області та з’ясувати нагальні проблеми, що створюють перешкоди для розвитку в Україні сільського зеленого туризму.

Анкети для представників органів місцевого самоврядування: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2iLrB53ETgnvg0HTWK1fo-vUW0ELayoN3wmlvOFGub1bcIA/viewform?usp=sharing

Анкети для жителів сільської місцевості: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7LuOiB2_7cFE1UEZPAU_lE2XONY0mqCaBjByZS-oqDUN_Fg/viewform?usp=sharing

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь