Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Застосування нейронних мереж у дизайні: від теорії до практики

Дата: 23.05.2023 08:22
Кількість переглядів: 164

 

 

          Ви захоплюєтеся дизайном та, водночас, інноваціями? Маєте безліч креативних задумів? Ви адепт ідеї поєднання науки та творчості? Будьте в тренді і навчіться користуватися сучасним інструментом для роботи у дизайні, який наразі став мейнстримом. Мова йде про нейромережі.

Уже 29 травня 2023 року Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти Державної служба зайнятості розпочинає курси цільового призначення за навчальною програмою: «Застосування нейронних мереж у дизайні: від теорії до практики».

          Що таке нейромережа, як працює, і навіщо вона потрібна? Ці та інші питання розкриють висококласні викладачі центру професійно-технічної освіти.

          Яка необхідність у вивченні нейромереж? Нагальна! Адже, штучний інтелект хоча все ще не може замінити креаторів, але може дуже допомогти їм в роботі. Тому нині знати можливості технологій і вміти їх застосовувати – це  конкурентна перевага для дизайнерів.

          Бажаєте створювати візуальний креатив, застосувавши генератор нових можливостей – нейромережі? Навчайтеся! З новими знаннями високоякісний контент буде створюватись швидше і простіше, ніж будь-коли раніше.

Здобувайте й інші професії на базі  Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти Державної служба зайнятості, інформація в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/gzcph

Якщо вас зацікавила інформація – звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB  Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь