Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«єРобота» в дії: на Кіровоградщині відкриють відділення Нової пошти

Дата: 18.06.2023 15:28
Кількість переглядів: 135

 

Попри активні бойові дії, які проходять на території України, її жителі не зупиняються і роблять усе можливе, аби підтримати економіку.

Не став винятком і молодий амбітний чоловік із Кіровоградщини Микола Шатайло, який взяв участь у грантовій програмі «єРобота» та здобув перемогу.

Микола Володимирович уже має діючий бізнес у сфері логістики та  продовжує його активно розвивати – це просування бренду Нової пошти у ролі франчайзера.

Свого часу чоловік відкрив відділення пошти на території свого рідного селища Соколівське і вдало реалізував свій задум. На цьому він не планував зупинятися і наразі має ідею у відкритті чергового відділення, та вже у сусідньому селі. «Наразі там за графіком працює мобільна машина поштового зв'язку, тому вбачаю за доцільність відкриття стаціонарного відділення, оскільки посилок туди приходить чимало», – розповідає М. Шатайло.

Про грантову програму «єРобота» він дізнався від знайомих, які й порадили йому взяти в ній участь. Від цієї думки Микола Володимирович не відмовився, оскільки закупівля обладнання для повноцінної роботи вартує чимало і зайвими кошти не будуть.

Тільки під лежачий камінь вода не тече, тож він взявся за втілення своїх задумів у життя: розпочалася активна робота над створенням бізнес-плану.

Оскільки підприємець знає усі тонкощі логістичного бізнесу та горить своєю справою, він вдало його склав та захистив перед комісією Кіровоградського обласного центру зайнятості. Уже невдовзі – очікувана перемога.

«За  грантові кошти я планую закупити сучасне комп'ютерне обладнання, що значно полегшить запуск нового логістичного відділення. І вже незабаром буде створено нові робочі місця», – зазначає Микола Володимирович.

 Наразі чоловік уже має приміщення, де зараз тривають  ремонтні роботи.

М. Шатайло має чимало планів на майбутнє, позаяк є бажання і надалі розвивати свою справу та відкривати нові відділення Нової пошти у тих районах, де в цьому є необхідність.

Маєте бажання взяти участь у грантовій програмі? Не вагайтеся, дійте і боріться за свої мрії! Перемога за нами!

Отримати консультацію про державну програму «єРобота»  можливо за телефоном (0522) 32 17 68 або у чаті Telegram-каналу Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград https://t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь