Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#Поруч_Кропивницький: програма безкоштовної психо-соціальної допомоги

Дата: 26.06.2023 11:41
Кількість переглядів: 152

Проєкт #Поруч_Кропивницький є важливою ініціативою, оскільки забезпечення психологічної допомоги є необхідним кроком у створенні атмосфери  добробуту та покращенні рівня здоров'я в українському  суспільстві.

- Ми розуміємо, що складні життєві обставини можуть виникати у кожного з нас, і хочемо зробити все можливе, щоб допомогти тим, хто переживає важкі моменти в своєму житті, - наголошують ініціатори проекту, представники ГО «Роблю Кропивницький Здоровим» та реабілітаційного центру "Трансформація". - Під час тривалих військових дій в Україні, постійних повітряних тривог і неминучості слідування за новинами, рівень стресу, тривоги і занепокоєння у населення країни надзвичайно збільшився. Війна та її наслідки вимагають термінових дій щодо організації психологічної підтримки та допомоги тим, хто постраждав. У зв'язку з цим ми  запускаємо проєкт під назвою #Поруч_Кропивницький. Наша команда складається з професіоналів, які мають досвід у наданні психологічної допомоги та організації соціальної роботи. Ми надаємо безкоштовні консультації та підтримку у формі індивідуальних та групових занять людям, які опинилися в складній життєвій ситуації, такій як: наслідки війни, алкогольна та наркотична залежність, отримання статусу внутрішньо переміщених осіб.

Підтримка від ініціаторів проєкту сприятиме покращенню емоційного стану та забезпеченню позитивної психологічної атмосфери. Його мета - допомогти кожній людині знайти свій внутрішній баланс та здатність ефективно впоратися зі складними життєвими ситуаціями.

- Ми віримо в потужний вплив нашого проєкту на місцеву спільноту та готові докладати максимум зусиль для забезпечення якісної та доступної психологічної допомоги, - відзначили автори проєкту. - Наша команда відкрита до співпраці з іншими соціальними проєктами, організаціями та волонтерами, які ділять нашу місію та готові підтримати нас у нашій роботі.

Хто зможе стати учасником проєкту і отримати безкоштовну професійну психо-соціальну допомогу:

• військовим, які зіткнулися з посттравматичним стресовим розладом та їх близьким;

• внутрішньо переміщених осіб;

• біженцям з тимчасово окупованих територій;

• іншим людям, які потрапили у складні життєві обставини.

Команда проекту #Поруч_Кропивницький - це дипломовані практикуючі психологи та психотерапевти з великим досвідом соціально-психологічної допомоги.

У рамках проєкту  фахівці також будуть працювати у містах:

• Одеса

• Житомир

• Дніпро

• Запоріжжя

Отримати детальнішу інформацію та звернутися за допомогою можна за посиланням: https://netnarkotik.com.ua/uk/poruch-kropivnickiy/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь