Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бізнес-ідея стане реальністю: навчайтеся зі  службою зайнятості

Дата: 04.07.2023 08:19
Кількість переглядів: 108

Якщо у вас вже є бізнес-ідея, ви маєте намір вибороти грант за програмою єРобота? Харківський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості запрошує на навчальний курс за напрямом: «Підготовка бізнес-плану для залучення мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу».

Про курс. На навчальному курсі ви отримаєте реальні знання не тільки про те, як скласти бізнес-план, як провести маркетингове дослідження, визначити життєздатність вашої ідеї, розрахувати реальну окупність вашої бізнес-ідеї, а й дізнаєтеся про те, як презентувати свою ідею так, щоб імовірність отримання гранту дорівнювала 100%.

Також ви отримаєте від менторів центру професійно-технічної освіти індивідуальний методичний супровід при написанні власного бізнес-плану.

Тривалість навчання: 30 годин, формат навчання – онлайн.

Вартість навчання: для безробітних осіб, зареєстрованих у службі зайнятості навчання є безкоштовним. Для інших категорій громадян вартість навчання залежить від кількості осіб у групі й складає від 500 гривень.

Реєстрація на навчальний курс "Підготовка бізнес-плану для залучення мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу" за посиланням: http://surl.li/isceg

Створіть свій дієвий бізнес план професійно і перемога у грантовій програмі вам гарантована!

Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном  (0522) 32 17 68.

Крім того, обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, де є можливість отримати відповіді на питання сфери зайнятості https://t.me/dcz_kir
 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь