Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Курси з енергоефективності: генерація знань та опанування нових можливостей та ідей

Дата: 04.07.2023 13:43
Кількість переглядів: 126

 

«Передові системи термомодернізації будівель і споруд», «Монтажник віконних та дверних конструкцій», «Ізолювальник з термоізоляції», «Спеціаліст з монтажу пласких покрівель» - професії, за якими можна навчатися на базі Одеського, Рівненського, Харківського та Львівського центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Це стало можливим завдяки проєкту технічного співробітництва «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні», який реалізує Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Міністерства економічного розвитку та співробітництва Німеччини.

Мета проєкту – посилення спроможності Державної служби зайнятості та інших стейкхолдерів у забезпеченні ринку праці висококваліфікованими робітничими кадрами, що володіють компетентностями у сфері енергоефективності та енергозбереження, а також підготовки робітничих кадрів відповідно до завдань компонента «Професійні кваліфікації в секторі енергоефективності».

Пройти безкоштовне навчання можуть особи, які мають статус зареєстрованого безробітного. Особи, які не зареєстровані в службі зайнятості, можуть пройти навчання за власні кошти або кошти роботодавця. Ця інформація може бути корисною для роботодавців, які здійснюють свою діяльність у сфері енергоефективності  та енергозбереження і також можуть навчатися.

Деталі про професійне навчання сучасним програмам у сфері енергоефективності  та енергозбереження за посиланням http://surl.li/iszjh

Є бажання навчатися ? Не зволікайте, ставайте затребуваними фахівцями вже зараз – це дозволить компенсувати дефіцит кадрів, які займаються відновленням та відбудовою зруйнованих та пошкоджених об’єктів внаслідок воєнних дій.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь