Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Усе про ремонт та обслуговування авто можна дізнатися у Львові на безкоштовних курсах

Дата: 19.07.2023 10:27
Кількість переглядів: 96

 

Хочете навчитися професійно доглядати та обслуговувати автівку? Якщо відповідь – так, то служба зайнятості пропонує вам здобути професію «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Викладачі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості навчать вас, як виконувати ремонт та технічне обслуговування автомобільного транспорту (вантажних, легкових автомобілів, автобусів), а також здійснювати контроль над технічним станом автомобілів за допомогою діагностичного обладнання та приладів.

У вас є бажання пов’язати своє життя з автомобілями та отримувати за улюблену роботу гідну заробітну плату? Поспішайте! Початок навчання –    18 серпня цього року! Тривалість – 5 місяців!

Як стати кваліфікованим робітником у галузі автомобільного транспорту з урахуванням сучасних тенденцій професійної освіти відповідно до вимог ринку праці? Спочатку телефонуйте за номером +38 (066) 581 87 84 та дізнавайтеся деталі навчання. Для зв’язку пропонуємо й наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir

Звертаємо вашу увагу, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – навчання можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості можна переглянути за посиланням http://surl.li/eruzp.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь