Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останнім часом, під час збройної агресії російської федерації, весь український народ об'єднав свої зусилля заради допомоги ЗСУ в боротьбі з зовнішнім ворогом.

Дата: 18.08.2023 22:51
Кількість переглядів: 109

В цей час, депутати Світловодської міської ради обрані громадою,  повинні відстоювати інтереси  мешканців громади, через роботу в комісіях та в сесійній залі в продуктивній роботі вносити  свої пропозиції та приймаючи відповідні рішення шляхом голосування.
Замість спільної спільної роботи  та   конструктиву в сесійній залі, для того, щоб приймати відповідні рішення, деякі депутати обрали брудну політику звинувачень, розбрату та чвар. 
Відповідно перейшли межі етики поведінки депутата на комісіях, пленарних засіданнях Світловодської міської ради, а також в ЗМІ та сторінках в соціальних мережах.
Сьогодні, я подав звернення до постійної комісії міської ради з питань законності та реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської політики, щоб розглянули відповідні питання стосовно етичної поведінки деяких депутатів різних політичних партій.
Чекаю розгляду цього питання, висновків і рекомендації, згідно з законом України.

Закликаю депутатів Світловодської міської ради, об'єднати зусилля та спільно, разом пройти складний період для нашої громади й для України в цілому.
Своїми діями показати мешканцям нашої громади, що ми можемо об'єднати зусилля під час воєнного стану. Разом приймати виважені та правильні рішення на користь  громади та в Україні в цілому, саме для цього нас обирали люди.
Тож закликаю відкинути особисті амбіції та образи і об'єднавши зусилля спільно працювати на користь нашої громади і України.
Пам'ятаймо яку ціну сплачують наші військові і надають нам можливість спокійно жити і працювати, тож маємо віддячувати їм своєю згуртованою роботою.

Слава  ЗСУ!
Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь