Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

01 жовтня 2023 року відзначається День захисників і захисниць України.       

Дата: 27.09.2023 11:21
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

    Це велике державне свято, яке покликане вшанувати всіх тих героїв  та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів.

   Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. 

      Це свято кожного, хто  днями та ночами береже наш сон та мирне життя. Саме цим людям ми вдячні за те, що маємо можливість жити, любити, виховувати дітей та вірити у краще  у містах, де не ведуться бойові дії.   Наш обовʼязок -  ніколи не забувати про це!  

     Архівний відділ апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради  підготував онлайн-виставку документів до Дня захисників і захисниць України «Хронологія мужності. 2014-2023».  

    Основна  мета виставки - вшанування героїзму наших земляків-воїнів, загиблих у боях за незалежність й територіальну цілісність України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу та ознайомлення  громадськості з деякими  документами, які зібрані архівним відділом  у колекцію матеріалів про документування подій новітньої історії України на Світловодщині.

    Виконавчим комітетом Світловодської міської ради продовжується збір та формування колекції архівних документів (фото-, фоно-, відео-, у паперовому вигляді), які відображають сучасні воєнні події,  опір Збройних Сил України  та подвиги  українських військових під час захисту суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України. Це можуть бути спогади про загиблих героїв-земляків, плакати, листівки, малюнки про них, світлини з родинних альбомів, фото та відео репортажі  з  передової, копії документів про нагородження, газетні статті про наших захисників, документи про волонтерську допомогу фронту та інші.

     Просимо жителів нашої територіальної громади надсилати відповідні матеріали на електронну адресу виконавчого комітету Світловодської міської ради  inbox1@smvk.kr-admin.gov.ua

      Документи з архівної колекції будуть зберігатися постійно в Державному архіві Кіровоградської області та  використовуватися для проведення заходів патріотичної спрямованості.

 

        Для налагодження й підтримання комунікації  надаємо контактні дані начальника архівного відділу Медоренко Алли Геннадіївни:   тел. (05236) 7-23-60



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь