Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Світловодській громаді запрацювала перша "зелена кімната" 

Дата: 09.11.2023 16:05
Кількість переглядів: 116

 У Світловодському відділі поліції відкрили «зелену кімнату» – спеціальний простір для роботи з неповнолітніми жертвами і свідками злочинів. 
 
Відкриття кімнати безпеки відбулося сьогодні, 9-го листопада. У заході взяли участь начальник Управління ювенальної превенції Національної поліції України Василь Богдан, начальник ГУНП в Кіровоградській області Роман Козьяков, представники ГУНП в Кіровоградській області, очільник міста Андрій Маліцький, представники місцевого відділу поліції, ювінальної привенції та прокуратури.

Фахівцями було зазначено, що затишна і доброзичлива атмосфера цього приміщення забезпечує дітям фізичну та емоційну безпеку і налаштовує їх на довірливу розмову з фахівцями. Цей унікальний, для громади, заклад дасть можливість проводити опитування дітей максимально безболісно для їхньої психіки. Його будуть здійснювати фахівці-психологи під наглядом працівників правоохоронних органів.
Під час презентації "Зеленої кімнати" поліцейські продемонстрували технічні можливості цього простору, який обладнаний камерами відеоспостереження та іншими необхідними засобами. Зокрема в одній з кімнаті працюватиме досвідчений психолог із дитиною, в іншій– поліція, яка через відповідні засоби зв’язку із психологом корегує необхідні питання. 

Зазначимо, що реалізація інноваційного проєкту в Світловодській громаді стала можливою за сприяння органів місцевого самоврядування, зокрема кошти для ремонту та обладнання було виділено з місцевого бюджету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь