Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Муляр – професія на всі часи: як здобути новий фах та стати кваліфікованим робітником

Дата: 10.12.2023 19:10
Кількість переглядів: 92

Представники робітничих професій завжди в ціні.

Мабуть, небагато знайдеться на Землі професій, що сягають у таку давнину, як професія муляра. Вона – найдавніша серед людських занять і усіх будівельних професій.

Якщо ви хочете отримати гідну роботу, знайти стабільність у своєму житті, відчути себе успішним – скористайтеся можливістю одержати це через якісне професійне навчання. 

Багато хто вважає професію муляра вузькою. Адже по суті в його обов’язки входить тільки зведення стін і нічого більше. Але це лише на перший погляд. Якщо уважно придивитися до муляра, можна переконатися в тому, що його діяльність досить різноманітна. Кожен будівельний об’єкт не схожий на інший і вимагає від спеціаліста різних навичок. Муляр робить кладку несучих стін, фундаменту арок, зводів, колон, бере участь в установці віконних і дверних коробок. Потреба у робітниках цієї професії постійна і має тенденцію до зростання. У більшості регіонів України муляр без особливих ускладнень знаходить роботу в будівельних організаціях, на підприємствах та в установах різних форм власності, наприклад домобудівних комбінатах, ремонтних і житлових управліннях тощо. Таким чином, професія муляра має сталий попит на ринку праці.

Тож кого зацікавила зазначена професія, служба зайнятості має можливість навчити на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості шляхом організації професійного навчання. Нaвчaння рoзпoчинається 19 грудня 2023 року і тривaтиме 4,4 мicяця.

Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування по допомогу та отримайте унікальну можливість навчитися нової професії, що є актуальною на ринку праці. Для зв’язку також пропонуємо номер телефону (044) 244 94 92 або наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь