Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Яку форму звітності мають подавати суб’єкти господарювання, які одночасно надають  посередницькі послуги з працевлаштування за кордоном та в Україні?

Дата: 22.12.2023 08:57
Кількість переглядів: 166

Суб’єкти господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні, зобов’язані подавати до центрів зайнятості форму звітності № 1-ПА “Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні”.

Якщо ці субєкти одночасно надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, вони зобовязані подавати інформацію про це. Форму звітності № 1-ПА подають (до центрів зайнятості) ті посередники, які продовжують надавати послуги відповідно до раніше отриманої ліцензії на такий вид послуг (ліцензії є чинними до 14 квітня 2024 року).

Форму звітності № 1-ТМ надають (до Міністерства економіки України) ті посередники, які подали до Міністерства економіки України декларацію про провадження господарської діяльності у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном та включені до відповідного реєстру, що ведеться цим Міністерством.

Ознайомитись з порядком подання форми звітності № 1-ТМ можна на вебсторінці Міністерства економіки України (урядова постанова від 20 жовтня 2023 року № 1100).

Нормативно-правові акти сфери посередництва у працевлаштуванні за кордоном, форми звітності № 1-ТМ та № 1-ПА за посиланням http://surl.li/odjyx.

Є інші питання сфери зайнятості? Звертайтеся до найближчої філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування або телефонуйте на «гарячу лінію» обласного центру зайнятості http://surl.li/dglkh

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь