Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перемога у єРобота жительки Кіровоградщини: грантерка пече хліб та допомагає ЗСУ

Дата: 08.01.2024 08:47
Кількість переглядів: 129

Шлях до успішної власної справи розпочинається з любові до неї. Так сталося і з грантеркою – власницею кафе Аллою Кірюхіною.

«Все своє життя я мріяла відкрити пекарню. Чотири роки тому усе-таки вирішила в малих об’ємах випікати та реалізовувати свою продукцію (булочки, хліб, печиво, короваї, торти, напівфабрикати). З цього і почала втілюватися у життя моя мрія», – розповідає підприємниця.

Жінка згадує, що попит на хлібобулочні вироби почав збільшуватися, а місця було замало. Так Алла Вікторівна вирішила розширюватися: побудувати цех із піччю на дровах та відкрити магазин, де реалізовуватимуться напівфабрикати та власна випічка.

Проєкт «єРобота» – саме та рука допомоги, яка їй була простягнута, щоб втілити задумане. Бізнес-ідея підприємниці уже була готова. Не гаючи часу Алла Кірюхіна взялася вивчати умови програми.

Велике бажання займатися улюбленою справою допомогло отримати перемогу в урядовому проєкті.  Так у жінки з’явилася можливість на грантові кошти закупити дороговартісне обладнання, сировину для випічки та створити два робочі місця для пекарів, а згодом найняти й водія для розвезення продукції.

Перед своїми покупцями Алла Вікторівна відкрита, тому між магазином та цехом з піччю на дровах вирішила побудувати скляну прозору стіну.

До слова, грантерка випікає здобу не лише для своїх покупців. З 2014 року вона чимало волонтерить для Збройних Сил України, а з 2022-го їздить в гарячі точки та надає допомогу захисникам.

«Я хочу бути корисною! І впевнена, що домашній хліб та різна здоба прийдеться до смаку військовослужбовцям. Зі своїми колегами уже їздила до хлопців і в Миколаїв, і в Херсон», – зазначила Алла Вікторівна.

Підприємниця запевняє: «Якщо у вашій справі є любов, вона завжди знайде відгук у людей. Тому не приховуйте власні амбіції та не відкладайте мрії на потім. Реалізовуйте їх, а держава вам у цьому допоможе!»

Ця історія вкотре доводить, що можливості для реалізації ідей є, необхідно лише ними вміло скористатися. 

Нагадаємо, що проєкт єРобота – це державна програма, спрямована на допомогу у створенні власного бізнесу або розвиток вже налагодженої підприємницької діяльності, а також створення  нових робочих місць та працевлаштування безробітних.

Потребуєте консультації щодо умов надання мікрогранту на створення та розвиток власної справи? Отримайте її за телефоном: +38 (093) 478 70 81, або пишіть нам у Telegram.


Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь