Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В рамках програми «Від травми до зцілення» в приміщенні виконавчого комітету Світловодської міської ради було проведено соціально-психологічний тренінг.

Дата: 06.02.2024 11:38
Кількість переглядів: 128

Завдяки тренінгу учасники мали можливість краще пізнати себе, навчитися слухати себе та інших, ефективно та толерантно спілкуватися і співпрацювати в команді.

Зокрема, на заході було проведено короткий огляд медицини психіки та тіла, медитацію з використанням техніки діафрагмального дихання, кожен мав змогу спробувати себе у зображувальній діяльності, після чого додатково зробити аналіз своїх малюнків та розібрати свій внутрішній стан. 

Крім того на тренінгу фахівці провели зайняття з техніки «Керовані образи», виявили вираження і трансформація емоцій, їх вплив та самопочуття.

Захід підготовлено в межах співпраці ГО «Олександрійський гендерний інформаційний центр» - грантером Українського Жіночого Фонду УЖФ в рамках проекту «Вистоїмо разом. 
Вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом/СНПК», який УЖФ виконує в партнерстві з громадською організацією «Ла Страда - Україна» та Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за підтримки Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції й Апарату Урядової повноваженої з питань гендерної політики та за фінансування Європейського Союзу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь