Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про проведення повторного конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Власівського старостинського округу (смт Власівка)

Дата: 06.03.2024 11:53
Кількість переглядів: 72

 

      Виконавчий комітет Світловодської міської ради з метою санітарного та епідемічного благополуччя населення Власівського старостинського округу (смт Власівка), відповідно до Закону України «Про управління відходами»,  Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2023 року № 918 та рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради «Про оголошення повторного конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Власівського старостинського округу (смт Власівка)»  від  23 лютого  2024  року  № 163.

       Оголошує повторний конкурс з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території  Власівського старостинського округу (смт Власівка).

Організатор конкурсу:

       Виконавчий комітет Світловодської міської ради Кіровоградської області, адреса: вул. Героїв України, 14,  м. Світловодськ, Кіровоградська область.

Підстава:

       Рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради «Про оголошення повторного конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Власівського старостинського округу (смт Власівка)»  від 23 лютого  2024   року № 163.

Місце і дата проведення конкурсу:

       Повторний конкурс з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Власівського старостинського округу (смт Власівка) буде проведено « 04 »  квітня 2024  року о 9.00 год. за адресою: каб. 21, вул. Героїв України, 14, м. Світловодськ, Кіровоградської області.

Телефон для довідок з питань проведення конкурсу:

тел.(05236) 72863

 

         Додаток до даного оголошення:  «Конкурсна документація по проведенню конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Власівського старостинського округу (смт Власівка)», затверджена рішенням виконавчого комітету Світловодської міської ради № 163  від « 23 »лютого 2024 р.

 

 

          Голова конкурсної комісії                                                         Максим ІЛЬЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь