Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реагуючи на скарги мешканців міста, а також на звернення від громади, міський голова Андрій Маліцький особисто виїхав на зазначену ділянку стихійного сміттєзвалища, яка розташована біля Керамічного заводу, для того аби проінспектувати стан справ. 

Дата: 13.03.2024 16:49
Кількість переглядів: 90

З’ясувалося, що на даній земельній ділянці утворилося стихійне сміттєзвалище, яке, вже не перший рік, вивозиться жителями нашої громади. Тут не лише побутове, а й будівельне сміття, що є не припустимим. Такі несанкціоновані сміттєзвалища мають бути прибраними, тож будемо додатково виділяти кошти, аби якнайшвидше ліквідувати це сміттєзвалище, шляхом вивезення його на санкціоноване.

Маємо зазначити, що ця земельна ділянка розглядалася для складування органічних відходів, таких як опале листя та гілля, наразі саме в цьому напрямку і йде робота. 

Наголосимо, що ані про будівництво сортувальної лінії, ані про переробний завод ніякі варіанти не розглядаються.
Звертаємось до активних мешканців нашої громади!
Якщо ви стали свідком вивезення сміття на зазначену ділянку, будь ласка, робіть відео фіксацію, звертайтесь до правоохоронних органів або до представників влади.

Зазначимо, що за рахунок місцевого бюджету буде виділено кошти для встановлення відеоспостереження, аби фіксувати порушення, складати адміністративні протоколи і штрафувати людей. Саме так ми впливатимемо на непорядних людей, які незаконно вивозять сміття і роблять з території громади стихійні сміттєзвалища.

Тож, шановні мешканці Світловодської громади! Давайте не смітити там, де живемо, і поводитися із сміттям, відповідно до чинного законодавства.
Сподіваємося, що люди не будуть порушувати Закон України, і будуть свідомо ставитися до своїх зобов’язань у сфері поводження із сміттям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь