Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Днями в концертній залі Власівської музичної школи відбулася лекція-концерт «Наша дума, наша пісня… Слава України!» присвячений пам`яті великого поета Тараса Григоровича Шевченка.

Дата: 18.03.2024 10:26
Кількість переглядів: 118

У виконанні учнів і викладачів школи звучала музика українських композиторів на слова Кобзаря. Серед них «Тече вода з під явора», «Ой, маю, маю я оченята», «Ой, стрічечка до стрічечки», «Стоїть явір над водою», «Садок вишневий», «Не женися на багатій», «Утоптала стежечку», «Як маю я журитися», «Сонце заходить», «У гаю, гаю», «Зацвіла в долині» у виконанні учнів Ковтун Світлани, Деревінської Мирослави, Крангач Софії, Литвиненко Дарії, Ніколаєвої Аделіни, Єфанова Дарія, вокального ансамблю старших класів та струнного ансамблю, і викладачів Прошиної А.О., Колісниченко О.Д., конц. Павленко Л.І., лектор Панасенко С, В.

Пісні на слова Шевченка мають свіжі мотиви, ідеї, збагачені новим змістом, розширені мелодійним звучанням. Перехід Шевченкових поезій у народний репертуар триває й  у сучасних творах, кожне покоління і самодіяльних митців, і композиторів-професіоналів поповнює його новими зразками».

Творчість письменника мотивує кожного з нас, змушує навіть у найважчі хвилини не опускати рук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь