Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

11 квітня на базі КО «Педагогічно — меморіальний музей імені Василя Сухомлинського» в селищі Павлиш відбулося засідання школи молодого спеціаліста на тему «Особистісне зростання в умовах партнерської взаємодії».

Дата: 12.04.2024 13:47
Кількість переглядів: 61

Оскільки засідання проходило в приміщенні музею присутні спеціалісти першочергово ознайомилися з експозиціями та меморіальною частиною музею, у ході екскурсії, яку провела Маріанна Тудоран — директор закладу.

Під час тренінгу, який провела Ніна Рябчун, консультант КЗ ЦПРПП, слухачі впевнилися, що успіх залежить від власних зусиль і від співпраці з іншим. Ознайомились з нормативними документами, які дають визначення партнерської компетентності та пропрацювали ситуації створення власного успіху, як в особистому житті, так і в професійній діяльності.

Неля Пилєнок, керівник школи молодого спеціаліста, консультант КЗ ЦПРПП, підсумувала засідання та налаштувала молодь на прийняття певних рішень для досягнення успіху.

На завершення заходу Неля Пилєнок та Катерина Петрусенко, практичний психолог КЗ «Ліцей № 4 «Обрій», голова молодіжної ради при виконавчому комітету Світловодської міської ради, подякували працівникам музею за можливість познайомитися з педагогічним досвідом видатного педагога Василя Сухомлинського, методами та ідеями, які він впроваджував у своїй діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь