Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Світловодська завітали уповноважені представники Верховної Ради України з прав людини

Дата: 08.05.2024 14:05
Кількість переглядів: 106

7 травня 2024 року міський голова Андрій Маліцький провів робочу зустріч із представником уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Кіровоградській області Галиною Луговою, головним спеціалістом Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ольгою Григоренко, а також представником Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини НПУ з дислокацією в Кіровоградській області Миколою Сульжуком.

Під час зустрічі  з міським головою, обговорили питання відносно моніторингового візиту командою регіонального представництва Уповноваженого низки місць тимчасового проживання ВПО, наявних приміщень для обладнання реабілітаційних центрів у сфері протидії домашнього насильства. Доведено інформацію про роботу Офісу Омбудсмана та громадської приймальні в Кіровоградській області. 

Поспілкувавшись з Андрієм Маліцьким, представники завітали з ознайомчим візитом до відділення поліції № 1 м.Світловодськ та моніторинговим візитом до Власівського пансіонату для Ветеранів Війни та праці з геріатричним відділенням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь