Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, у День пам’яті та примирення громада приєдналися до вшанування воїнів, які боролися проти фашизму у Другій Світовій війні.  

Дата: 08.05.2024 21:21
Кількість переглядів: 90

У знак глибокої скорботи за тими, хто віддав своє життя в кровопролитній боротьбі за наше майбутнє, представники влади на чолі з міським головою Андрієм Маліцьким, представники Світловодського РТЦК та СП, ветерани, а також громадськість, увечері прийшли до пам’ятного знаку «Вічний вогонь».

Присутні поклали квіти та вшанували героїв хвилиною мовчання, а також виклали вогниками символічне серце, як подяку нашим захисникам.

Надзвичайно важливо згадувати та вшановувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його. Бо війна — це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це — долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками.

Пам’ятаємо ціну миру. І, звісно, у цей день ми всі мріємо, щоб так само ми мали ще одну дату, ще одну першу хвилину — але вже початку миру в нашій державі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь