Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мрія стала реальністю: історія Ігоря Комара та його сервісу шиномонтажу

Дата: 20.05.2024 08:24
Кількість переглядів: 105

У невеликому місті, що на Кіровоградщині, проживає Ігор Комар. Його історія – приклад того, як наполегливість та відданість справі можуть перетворити звичайну мрію на успішний бізнес. Підприємець отримав грант від держави та активно втілює свою бізнес-ідею в життя.

Ігор Петрович завжди був тим, хто намагався знайти шлях до успіху за будь-яких обставин. Особливий інтерес до автомобілів чоловік виявив ще у дитинстві: коли його однолітки гралися у футбол чи стрибали з дерев, Ігор віддавав перевагу тому, щоб допомагати розбирати та ремонтувати машини. Так він здобув перші навички ремонту та технічного обслуговування автомобілів.

За плечима чоловіка понад 10 років досвіду роботи у шиномонтажу, що дозволить йому ефективно керувати і розвивати власний автосервіс.

Одного разу Ігор Петрович замислився над тим, що настав час започатковувати власний бізнес.

Амбіцій у чоловіка вистачало, а от із фінансовим становищем було скрутно. Дізнавшись від знайомих про грантову програму «Власна справа», що допомагає підприємцям відкривати або ж розвивати власний бізнес, вирішив нею скористатися. І не прогадав. Упевненість у власних силах дала позитивний результат – перемогу!  

«Ще з дитинства я захоплювався механікою та технікою, і мої перші відчуття від запаху моторної оливи залишились зі мною назавжди. Зростав я, і зростало моє захоплення цією справою. Зараз уже стою перед новим викликом – відкрити сервіс шиномонтажу, де кожен отримає не лише якісні послуги, а й увагу та турботу, які я завжди прагнув надавати своїм клієнтам. Це не просто бізнес для мене, це місія, яку я зобов’язаний виконати. І я впевнений, що зі своїм досвідом та вірою в успіх, разом зі своєю командою ми досягнемо нових висот. У цей непростий час для країни я планую допомагати ЗСУ – надавати безкоштовно послуги для їх потреб та донатити частину коштів зі свого прибутку. Також планую надавати знижку 10-25% людям похилого віку та людям з обмеженими можливостями», – розповідає Ігор Комар.

Тепер крок за кроком він будує свою мрію, спираючись на власний досвід, наполегливість та віру в успіх. Якщо ви також хочете започаткувати власну справу, не вагайтеся! Бо, як відомо, без ризику не буває перемоги!

Подати заявку на отримання гранту можуть як діючі підприємці, так і ті, хто не має досвіду ведення бізнесу через портал Дія.

Відповіді на поширені запитання та поради читайте тут. Потрібна консультація? Отримайте її за телефоном: +38 (093) 478 70 81 або пишіть у Telegram.

Фото без опису

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь