Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ ЗАКЛИКАЄ: ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО ІНІЦІАТИВИ ПЕРШОЇ ЛЕДІ Олени Зеленської. ТА СПРИЯЙТЕ СТВОРЕННЮ ГРОМАДИ, КОМФОРТНОЇ ДЛЯ ВСІХ!

Дата: 24.05.2024 08:53
Кількість переглядів: 157

 

    Громадська організація «Безбар’єрність», яка є виконавчим  партнером ініціативи першої    леді Олени Зеленської «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців та проєкт «ЛУН Місто» закликають мешканців України приєднатися до  ініціативи зі створення безбар'єрного міста для всіх — чек-лист безбар'єрності.

    Після повномасштабної війни десятки тисяч українців втратили мобільність.  Суспільство не може ігнорувати проблеми доступу та вільного пересування у громадах.

Чек-лист — це простий онлайн-опитувальник, який збирає найважливіші дані щодо архітектурної доступності житла та інших закладів. Бажаючі можуть витратити всього 5 хвилин на відповіді на питання за посиланням.

 

Провести аналіз власного будинку та заповнити чек-лист «Місто без меж: житло» можна тут Фото без описуhttps://misto.lun.ua/checklist-home

А ще можна стати амбасадором безбар’єрності закладів. Оцінити рівень доступності кафе, магазину, аптеки тощо та поділитися корисними даними з іншими. Чек-лист «Місто без меж: заклади» ось тут Фото без описуhttps://misto.lun.ua/checklist-place

Незабаром подібні чек-листи будуть розроблені також для парків, скверів і громадського транспорту. Всі дані  як про житло, так і про заклади, інтегруватимуться в загальноукраїнську онлайн-мапу 

Фото без опису

Таким чином, інформація  в мапі «Місто без меж» постійно оновлюється не лише на території Світловодської міської територіальної громади, а й по всій території України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь