Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світловодська громада продовжує підтримувати військових, які зараз на фронті відстоюють нашу незалежність та територіальну цілісність. 

Дата: 11.06.2024 18:06
Кількість переглядів: 90

Так, з міського бюджету впродовж п’яти місяців 2024 року вже виділено 21 279 946 грн. за запитами військових. 

Сьогодні, 11 червня, під час проведення чергової сесії Світловодської міської ради заступник командира батальйону майор Володимир Кончиць вручив Подяку, яка була передана міському голові Андрію Маліцькому й всьому депутатському корпусу  від імені командування та особового складу 20-го окремого батальйону спеціального призначення «Україна» окремої президентської бригади ім. гетьмана Б. Хмельницького сухопутних військ ЗСУ, за самовіддану працю на благо української нації, великий внесок у захист незалежності та територіальної цілісності України, надану матеріальну допомогу для зміцнення обороноздатності армії. 

За виділені кошти військовими було придбано, FPV- дрони, тепловізори, автомобілі, приціли та інше обладнання, яке допомагає військовим виконувати бойові завдання. Зазначимо, що сьогодні, на черговій 56-й сесії Світловодської міської ради ще було виділено кошти в сумі 2 167 000 грн на потреби військових.

Крім того депутатом міської ради Вікторією Атамась були передані на зберігання експонати від 27-ї реактивної артилерійської бригади імені П. Калнишевського та головний убір, який залишив невідомий Герой боронячи рідну країну, визволяючи Чернігівщину в 2022-у році.

Підтримка Збройних Сил України сьогодні – це обов’язок кожного свідомого українця. Ми завдячуємо їм за життя, за кожну ніч і світанок, за кожен день і спокійний вечір.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь