Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості комунального  майна  Світловодської міської територіальної громади

Дата: 17.06.2024 12:00
Кількість переглядів: 115

1. Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості майна комунальної власності з метою приватизації шляхом викупу орендарем.

 

2. Дані про об’єкти нерухомого майна комунальної власності:

1.)  Одноповерхова нежитлова будівля за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, смт Власівка, вул. Труда, будинок 39-Б, загальною площею 452,4 кв.м., перебуває на балансі комунального підприємства «Власівські мережі»;

2.) Нежитлове приміщення за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район,
м. Світловодськ, провулок Вітрівський, 2, загальною площею 78,6 кв.м., перебуває на балансі управління житлово-комунального господарства Світловодської міської ради;

 

3. Умови конкурсу:

3.1 Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом документів, що містяться у конверті. На конверті слід зазначити “На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності” із зазначенням об’єкта та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

3.2 Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт.

3.3. Суб'єкт оціночної діяльності зобов'язаний забезпечити рецензування звіту про оцінку Об'єкта оцінки.

 

4. Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс з відбору виконавців:

заява на участь у конкурсі за встановленою формою (Додаток 4);

копія установчого документа претендента;

копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки;

копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності (належним чином завірена);

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо) (Додаток 5).

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

 

5. Строк подання конкурсної документації: до  15 год. 05 липня 2024 року (включно).

 

6. Поштова адреса, за якою подаються документи: Управління економіки, ресурсів та розвитку міста Світловодської міської ради, вул. Героїв України,14 каб.25, м. Світловодськ Олександрійський район, Кіровоградська область,  27501, тел.(05236)72874.

 

7. Інформація про проведення конкурсу: конкурс з відбору виконавців послуг з проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості комунального  майна  Світловодської міської територіальної громади відбудеться  12 липня 2024  року о 09.00 год. в сесійній залі Світловодської міської ради, вул. Героїв України,14, м. Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область, 27501, тел.(05236)72874.

 

ЗАЯВА про участь у конкурсі з відбору суб'єктів оціночної діяльності

Додаток до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь