Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світловодські волейболістки гідно представили Кіровоградщину

Дата: 19.06.2024 12:14
Кількість переглядів: 103

Команда волейболісток від КЗ «Ліцей сучасної освіти «Інтелект» отримавши перемогу у районному та обласному етапах, стали учасниками фінального етапу спортивних змагань Всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч» в м.Києві , який відбувся 13-16 червня 2024 року, де успішно і гідно представили Кіровоградщину.

Команда наших дівчат під керівництвом вчителів фізичної культури Ігоря Дмітрієва та Сергія Головка, у складі Семерій Валерія, Семерій Ніка, Бирилова Анастасія, Бричко Каріна, Марченко Марія, Сичевська Марія, Заєць Амелія, Костюченко Мілана, Миронюк Варвара, показала себе професійно і яскраво.

У першій грі обіграли команду з Київа . Наступна гра принесла перемогу дівчаткам з Запоріжжя , а нашим спортсменкам - досвід, наполегливість і мотивацію .

«Змагання такого формату були вперше, дівчата пройшли довгий шлях до них починаючи з міського етапу. Були ситуації з травмами, змінами складу команди але все-таки потрапити на фінальну частину. У першій грі дівчата зібрались та виклалися на всі 💯% що дало можливість переломити гру на свій бік і перемогти, емоції зашкалювали. Друга гра була ще більш напружена. Насправді дівчата зробили все, що було в їх силах.

Цього року організатори запропонували Олімпійську систему змагань - програв і додому. Але дослухалися до побажань учасників і заявили , що в наступному році V етап буде груповим для того щоб усі змогли поборотися та бути в рівних умовах. Дівчата молодці та далі буде!!!»- ділиться враженнями Ігор Дмітрієв.

Поїздка до Київа стала можливою завдяки меценатам. Людям, яким не байдуже майбутнє нашої громади і які по-справжньому зацікавлені в авторитеті міста .

Висловлюємо щиру вдячність за підтримку та допомогу в організації поїздки Юрію Скічку ТОВ "СВІТЛОВОДСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ТЕРМІНАЛ , Ігорю Безкосному ТОВ "СВІТЛОВОДСЬКЕ МОНТАЖСЕРВІС», Віктору Королю ПП «Віктор і К», приватному підприємцю Василю Квіташу та його друзям , Мирославу Івасюку , обласним депутатам Михайлу Литвиненку , Олегу Медянику .

Дякуємо управлінню освіти , молоді та спорту за активну роботу у реалізації цього масштабного спортивно проєкту .

🏆💪«Ми всі – єдина команда з великим українським серцем»💙💛

🔝Дякуємо кожному з вас за цю можливість стати учасником грандіозних змагань ! Разом – переможемо✌️

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #мінмолодьспорт #мон #спортдлявсіх



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь