Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поширення наркоманії і зростання злочинності, пов'язаної з незаконним обігом наркотичних речовин, набувають все більших масштабів та стають серйозним соціальним чинником, який негативно впливає на життя, здоров'я та благополуччя людей, суспільства в

Дата: 27.06.2024 14:59
Кількість переглядів: 80

Кримінальні правопорушення у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів становлять підвищену суспільну небезпеку та вимагають належного реагування на кожний випадок їх вчинення.

За інформацією заступник керівника Олександрійської окружної прокуратури Сергія Середи за останні сім місяців процесуального керівництва прокурорами відділу забезпечено завершення досудового розслідування та скеровано до суду обвинувальні акти у двох кримінальних провадженнях стосовно трьох осіб за фактами незаконного поводження, у тому числі збуту, наркотичних засобів, легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказані громадяни розповсюджували наркотичні засоби серед мешканців Світловодської громади.

За принципової позиції прокурорів у кримінальних провадженнях зібрано належні га допустимих докази їх вини, встановлено суми незаконно отриманих грошових коштів від реалізації наркотичних засобів.

При розгляді одного кримінального провадження обвинувачений свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень визнав у повному об'ємі, уклав з прокурором угоду по визнання винуватості. За результатами судового розгляду Світловодським міськрайонним судом Кіровоградської області угоду між обвинуваченим та прокурором затверджено та останній засуджений за ч. І С-.209.Ч І сі 263. ч. 2 ст. 307. ч.І сі. З І І, ч. 2 ст ЗІ 1,ч. І ст. 317 КК України до 6 років позбавлення волі і конфіскацією усього майна.

Судовий розгляд іншого обвинувального акіт у кримінальному провадженні триває.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь