Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

 ШАНОВНА ГРОМАДА!

Дата: 28.06.2024 14:09
Кількість переглядів: 120

     У зв’язку з триваючою широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України та з метою забезпечення оборони держави, підтримання боєздатності Збройних Сил України та інших військових формувань, на підставі УКАЗУ  ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №272/2024 продовжено строки проведення загальної мобілізації.

         Порядок проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період визначено постановою 560 КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 16 травня 2024 р.

         Згідно Постанови 560 КМУ проводяться спільні патрулювання представників національної поліції та уповноважених осіб РТЦК та СП, з метою перевірки наявності у громадянина  військово- облікового документа та уточнення перебування  на військовому обліку   громадян  віком від 18 до 60 років .При собі постійно необхідно мати військово-обліковий  документ (військово-обліковий документа в електронній формі) разом з документом, що посвідчує особу.

        У разі відсутності військово-облікового документа (військово-облікового документа в електронній формі) представники поліції мають законні підстави  для здійснення адміністративного затримання та доставлення такої особи до найближчого територіального центру комплектування та соціальної підтримки для з’ясування стану військового обліку громадянина. 

Та якщо військозабов’язаний  знаходиться в базі даних розшуку НПУ  по ст. 210 КУпАП  то представники поліції вимушені  доставляти таких громадян до найближчого РТЦК та СП для складання адмінпротоколу.

        Велике прохання,  майте при собі військово-обліковий  документ  разом з документом, що посвідчує особу.

        Не провокуйте конфліктні ситуації  з спільними патрулями, бо це на руку нашому ворогу!

        Разом переможемо!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь