Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти Світловодської громади стали учасниками Всеукраїнського проекту «Світ майбутнього очима дітей»

Дата: 29.06.2024 17:15
Кількість переглядів: 102

У рамках Всеукраїнського проєкту «Світ майбутнього очима дітей» у Світловодській громаді відбувся гала-концерт талановитої молоді.

Справжній фейерверк дитячої творчості на сцені міського Палацу культури, незабутні емоції, підтримка, визнання та цінні призи від організаторів заходу! Такий результат участі талановитих дітей Світловодської громади у Всеукраїнському проєкті «Світ майбутнього очима дітей».  

Дванадцять областей України доєдналися до проєкту, а наша громада стала єдиною від Кіровоградської області, яка заявила про себе і заявила такою великою кількістю талантів! 

Зазначимо, що започаткували Всеукраїнський проект «Світ майбутнього очима дітей» національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV та агенція івентів «САДИБА МЬЮЗІК». Цей проект- це конкурс, який допомагає дітям проявляти себе та свої таланти.

Для цього дітям було потрібно обрати одну чи декілька з 6 категорій-конкурсів: конкурс малюнків, віршів, пісень, оповідання, саморобок, вишивки. Після цього слід було надіслати свою відеопрезентацію організаторам конкурсу. Були обрані кращі роботи, після чого відбулося нагородження переможців цінними призами та гала-концерт.

Свої здобутки продемонстрували кращі колективи громади. А гостем програми став народний артист України Анатолій Гнатюк.

Найкращі колективи, яких визначило журі конкурсу,  візьмуть участь у заключному гала-концерті, який відбудеться 12 вересня в Жовтневому Палаці столиці України.

Світловодська міської ради висловлює подяку організаторам за надану можливість для наших дітей взяти участь у всеукраїнському проєкті, виступити на одній сцені з народним артистом України Анатолієм Гнатюком та відчути себе справжніми зірками!

Не припиняємо дякувати захисникам та захисницям України за те, що боронять нашу свободу та показують всьому світові безпрецедентний приклад сміливості та відданості, за надану нам можливість жити і працювати!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь