Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

2 липня 2024 року було підписано Меморандум про співпрацю між Кременчуцьким національним університетом імені Михайла Остроградського та Світловодською міською радою

Дата: 02.07.2024 15:56
Кількість переглядів: 122

У заході взяли участь міський голова Андрій Маліцький, секретар міської ради Віталій Тетяниченко, завідувач кафедри фундаментальних і галузевих юридичних наук, доктор юридичних наук,  професор Володимир Скрипник, кандидат наук з державного управління,  доцент кафедри фундаментальних і галузевих юридичних наук Алєся Хребтова.  

«Наше основне спільне завдання в нинішніх умовах - зробити все, щоб молоде покоління міста і всієї громади отримало всебічну підтримку, мало змогу бути корисними та заповнити кадровий голод, який наразі, нажаль, відстежується в усіх куточках нашої країни.  Меморандум про співпрацю - це ще один крок на шляху до відбудови нової, сильної та незалежної України. Я впевнений, що разом ми створимо підтримку молоді та успішно втілимо її в життя. Нові виклики сьогодення, які поставила перед нами війна, вимагають нових спільних скоординованих рішень і рішучих дій. Саме тому ми домовилися про партнерство, яке дозволить максимально швидко кадри для відновлення нашої країни, а це завдання №1 на сьогодні», - зазначив Андрій Іванович. 

У свою чергу Володимир Скрипник наголосив, що фахівці вишу займаються активною науковою діяльністю і вже беруть участь у різних проектах міської влади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь