Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ №10 Позачергове виїзне засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Світловодської міської ради

Дата: 08.07.2024 15:58
Кількість переглядів: 86

ПРОТОКОЛ №10

Позачергове виїзне засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Світловодської міської ради

Місце проведення засідання:

відділення поліції № 1 (Світловодськ) Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області

Надпись: Місце проведення засідання: 
відділення поліції № 1 (Світловодськ) Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області

 

« _25_ » __березня__ 2024 року

Час проведення: 14:00               

 

Всього – 14 членів.

Присутні –  8 осіб:

             1. Крайцар Степан Степанович

             2. Іваненко Ольга Вікторівна.

             3. Осика Максим Геннадійович

             4. Берчук Михайло Олександрович

             5. Зосименко Наталія Ігорівна

             6. Бут Наталія Миколаївна

 7. Козярчук Тетяна Олександрівна

             8. Ромащенко Наталя Алімівна

 

Відсутні: Козирев Андрій Валерійович, Тихонова Ольга Вікторівна, Ромашкіна Олена Генадіївна, Бондаренко Віктор Станіславович, Кононенко Микита Юрійович, Ганін Микола Вікторович.

Список реєстрації присутніх на засіданні членів Громадської ради при виконавчому комітеті Світловодської міської ради додається (Додаток 1).

 

В роботі Громадської ради взяли участь: начальник відділення поліції № 1 (Світловодськ) Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області Сивенюк Віталій Миколайович.

Реєстраційний лист учасників засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Світловодської міської ради додається (Додаток 2).

 

Засідання є правомочним.

Голова Громадської ради Максим Осика привітав всіх присутніх та оголосив засідання відкритим.

СЛУХАЛИ: голову Громадської ради Максима Осику, який ознайомив присутніх з проектом порядку денного засідання. Було запропоновано вносити пропозиції. На голосування був поставлений проєкт порядку денного.

 

Вирішили: затвердити запропонований порядок денний:

1)  Про інформування громадськості щодо майбутніх планів роботи, а також знайомство з громадою новопризначеного начальника відділення поліції № 1 (Світловодськ) Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області Сивенюка Віталія Миколайовича;

-    стан забезпечення  належного рівня громадської безпеки та порядку. Контроль криміногенної обстановки. Профілактика вуличної злочинності, запобігання скоєнню кримінальних правопорушень у громадських місцях;

-    плани роботи щодо викриття фактів незаконного обігу зброї та боєприпасів, а також щодо виявлення та припинення фактів розповсюдження наркотичних засобів, психотропних речовин, та їх аналогів;

-    інформування щодо роботи з підвищення ефективності боротьби з майновими злочинами – протидія злочинності, пов’язаної з посяганням на майно громадян (крадіжки з квартир та іншого житла, кишенькові крадіжки, шахрайства, грабежі);

-    інформування щодо заходів підвищенні рівня безпеки дорожнього руху, зменшення рівня аварійності на дорогах;

-    заходи з протидії браконьєрства, незаконної риболовлі на території Світловодської громади.

    

Голосування за порядок денний:

8 - «за»;                0 - «проти»;                    0 - «утримались»

 

Рішення прийнято.

 

Ухвалили: затвердити порядок денний.

 

 

РОЗГЛЯД ПИТАНЬ:

 

  1. По першому питанню порядку денного слухали: начальника відділення поліції № 1 (Світловодськ) Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області Сивенюка Віталія Миколайовича, який повідомив, що був переведений з Херсонської області, працював заступник начальника Скадовського РВП ГУНП, на даний момент займається забезпеченням громадської безпеки та громадського порядку на обслуговуємій території Світловодської громади. Відповідно до питання стану забезпечення  належного рівня громадської безпеки та порядку. Контроль криміногенної обстановки. Профілактика вуличної злочинності, запобігання скоєнню кримінальних правопорушень у громадських місцях, Сивенюк Віталій Миколайович зазначив, що наразі ситуація в громаді контрольована. Також була розмова з головою Світловодської громади Андрієм Маліцьким щодо пошуку пропозицій та вигідних цін на придбання камер відеоспостереження, зараз визначається скільки коштують камери, міська влада обіцяла, що в цьому році будуть встановлені камери відеоспостереження, місця їх влаштування вже визначені. Також два рази на тиждень здійснюються піші патрулі.

Відповідно до питання щодо плану роботи щодо викриття фактів незаконного обігу зброї та боєприпасів, а також щодо виявлення та припинення фактів розповсюдження наркотичних засобів, психотропних речовин, та їх аналогів та питання інформування щодо роботи з підвищення ефективності боротьби з майновими злочинами – протидія злочинності, пов’язаної з посяганням на майно громадян (крадіжки з квартир та іншого житла, кишенькові крадіжки, шахрайства, грабежі) відповідні питання знаходяться на першому місці, робота проводиться на постійній основі. Щодо заходів підвищенні рівня безпеки дорожнього руху, зменшення рівня аварійності на дорогах, а саме чому патрулі зупиняють фури на території міста, а не при в’їздах та виїздах, через порушення правил дорожнього руху фурами, які рухаються в заборонених місцях, руйнується дорожнє покриття. Було зазначено, що дане питання буде взято до уваги. Відповідно до питання щодо заходів з протидії браконьєрства, незаконної риболовлі на території Світловодської громади, Сивенюк Віталій Миколайович зазначив, що ним особисто було підписано розпорядження про відпрацювання, тому зараз відбувається перевірка лісових насаджень, є вже виявлені факти, але громадяни притягнуті до адміністративної відповідальності, у зв’язку з невеликою шкодою, це стосується питання незаконної порубки лісу. Також в цьому місяці вже виявленні факти браконьєрства, щодо незаконного вилову риби, збиток близько на 200 000 грн. 

 

Виступили: член Громадської ради Наталія Бут, яка повідомила, що є потреба в патрулюванні навколишніх сіл Світловодської громади, та звернулася з пропозицією виділити хоча б один автомобіль, для вчасного та швидкого реагування на виклики від мешканців. Сивенюк Віталій Миколайович зазначив, що звернеться з даного питання про необхідність виділення додаткового автомобіля для патрулювання на території сіл Світловодської громади.

 

Голосували:       

8 - «за»;                0 - «проти»;                    0 - «утримались»

 

Рішення прийнято.

Ухвалили:

  1. Взяти інформацію до відома.
  2. Рекомендувати виділити відділенню поліції № 1 (Світловодськ) Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області додатковий  автомобіль, для вчасного та швидкого реагування на виклики від мешканців сіл Світловодської громади.

 

Розгляд питань порядку денного вичерпано.

Засідання оголошено закритим.

 

 

 

Голова Громадської ради

при  Виконавчому комітеті

Світловодської міської ради                                                            Максим ОСИКА                                                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь