Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні суб'єкти господарювання Світловодської міської територіальної громади!

Дата: 23.07.2024 14:18
Кількість переглядів: 59

Український молодіжний фонд у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через німецький державний банк розвитку KfW оголосив про старт першого грантового конкурсу "Кар'єрний старт. Програма молодіжної гарантії".

Грант націлений на українську молодь віком від 16 до 21 років, яка зацікавлена у здобутті першого офіційного працевлаштування за спеціальністю. І безпосередньо роботодавців, які готові взяти до себе на роботу випускників закладів професійно-технічної освіти без досвіду.

Метою грантового конкурсу є підтримка молоді в реалізації її соціально-економічного потенціалу та підвищення рівня економічної самостійності через створення нових чи додаткових робочих місць.

Ціль – забезпечення працевлаштування молоді, яка є випускниками професійно-технічних навчальних закладів відповідно до її спеціальності та не працевлаштована, за принципом «гроші йдуть за молодою людиною».

За рахунок гранту передбачається працевлаштування молодих людей, менторську підтримку із можливістю продовження роботи на підприємстві, в установі чи компанії, залучення до корпоративної культури. Тривалість проєкту не більше 3 місяців, з яких 2-3 місяці – працевлаштування учасників.

Суб’єкти подання, які можуть отримати бюджетний грант у конкурсній програмі можуть бути:

-юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми, форми власності та підпорядкування, що виконують молодіжну роботу, зареєстровані відповідно до вимог законодавства та мають у своєму складі не менше 30 відсотків працівників віком до 35 років (крім громадських об’єднань та закладів освіти);

-фізичні особи-підприємці, що виконують молодіжну роботу, зареєстровані відповідно до вимог законодавства та мають у своєму складі не менше 30 відсотків працівників віком до 35 років;

-не здійснюють діяльність, пов'язану з алкогольним, тютюновим чи ігровим бізнесами, реалізацією товарів подвійного призначення чи забрудненням навколишнього середовища.

Деталі конкурсу за посиланням: https://uyf.gov.ua/programs/kariernyi-start

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь