Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Кременчуці відбувся бізнес-форум «УРБАН#БІЗНЕС#ФЕСТ 2024» для підприємців

Дата: 26.07.2024 21:10
Кількість переглядів: 108

Сьогодні, у місті Кременчук відбувся масштабний бізнес-форум «УРБАН#БІЗНЕС#ФЕСТ 2024», присвячений підтримці малого та середнього підприємництва в умовах воєнного стану. Захід зібрав представників влади з Кременчука, Полтави та Світловодська.

Форум розпочався з вітального слова першого заступника міського голови Кременчука та координатора проєкту в Програмі EU4Business.

Далі до слова були запрошені народний депутат України, заступник міського голови м. Полтави, очільник Світловодської громади та директорка агенції регіонального розвитку Полтавської області.

Міський голова Андрій Маліцький мав честь представити відеопрезентацію Світловодської громади, розповівши присутнім про її здобутки та потенціал. 

У своїй промові він наголосив: «Світловодська міська територіальна громада має потужний промисловий потенціал, що включає добувну, обробну та харчову промисловість, а також високий потенціал у машинобудуванні та устаткуванні. Крім того, ми маємо сильну виробничу та соціальну інфраструктуру. Попри війну, ми продовжуємо працювати та розвивати нашу громаду».

У програмі форуму також була представлена презентація міста Кременчук під назвою «Кременчук – Місто міць. Місто Кремінь», яка підкреслила стійкість та силу цього міста. Дискусійна панель «Жіноча взаємодія. Спільні проєкти для спільного розвитку». 

Завершився форум фіналом конкурсу стартапів, де серед семи фіналістів було обрано переможця. Цей захід став важливою платформою для обміну досвідом та налагодження нових бізнес-зв'язків, а також підтвердив нашу спільну готовність до розвитку та співпраці.

Дякуємо всім організаторам та учасникам форуму за продуктивну роботу та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь