Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Держава профінансує оновлення їдалень у двох ліцеях Світловодської громади

Дата: 16.08.2024 16:27
Кількість переглядів: 82

Зокрема, кабмін передбачив субвенцію з державного бюджету на придбання обладнання, реконструкцію та капітальний ремонт їдалень у 13 школах Кіровоградщини. Відповідну постанову оприлюднили сьогодні, 16 серпня.

У Світловодську кошти передбачили для ліцею “Перспектива” та “Інтелект”. А саме, для корпусу КЗ ліцею «Перспектива» за адресою вул. Приморська 70А та для корпусу КЗ ліцею «Інтелект» за адресою вул.  Героїв України 33.

Зазначимо, що у 2023 році було виділено кошти з місцевого бюджету на виготовлення проектно-кошторисної документації, після чого було пройдено конкурсний відбір Міністерства освіти і науки України.

Саме завдяки наполегливій праці фахівців управління освіти, молоді і спорту  та керівників даних закладів, ліцеї Світловодської громади увійшли в субвенцію по модернізації та капітальному ремонту харчоблоків.


Але, для того аби реалізувати цей проект необхідно виділити кошти з місцевого бюджету не менше 20% від співфінансування. Відповідне рішення мають прийняти депутати, а проект вже готується на розгляд і буде  внесено в порядок денний на найближчу сесію.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь