Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Радію тому, що є!» – Олена Довга про свою історію працевлаштування

Дата: 20.08.2024 08:48
Кількість переглядів: 53

Олена Валентинівна Довга – переселенка з Донеччини, яка любила і свій край і свою роботу. Та обставини, що були обумовлені постійною загрозою життю для неї й для її родини змусили виїхати з окупованої території. Шукати кращу долю разом з чоловіком-пенсіонером та меншим неповнолітнім сином жінка поїхала на Кіровоградщину, у м. Новомиргород. Облаштувавшись на новому місці, Олена Валентинівна почала вирішувати питання з роботою, звернувшись до Новомиргородського відділу Новоукраїнської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Та перш ніж отримати підходящу для себе роботу, жінці довелось пройти певний відрізок шляху безперервного самостійного пошуку.

  Свого часу переселенка здобула професію машиніста башенного крану і деякий час працювала за фахом. Проте, через обставини, що стались внаслідок воєнних дій, надалі продовжувати свою роботу не могла. В арсеналі Олени Валентинівни був і інший досвід роботи, у т.ч. помічником кухаря.

Отримавши всю цю інформацію, кар’єрний радник разом з Оленою взявся за підбір підходящої роботи. Були розглянуті вакансії не лише у Новомиргородській громаді, а й за її межами. Однак жодна з пропозицій була неприйнятною для безробітної, в основному через транспортне сполучення.

Та все ж згодом доля всміхнулась: Олені Довгій було запропоновано вакансію помічника продавця-консультанта, що відкрилась в ТОВ «АТБ-Маркет». І хоча ця діяльність передбачала підсобні й технічні роботи, вона її влаштувала за всіма показниками. Після вдалого проходження стажування безпосередньо на робочому місці, вже в липні цього року жінка була працевлаштована.

«Я справді радію тому, що зараз у мене є. Робота мені дуже подобається. Вона в місті, мені зручно добиратись. Я роблю те, що можу, мене влаштовують умови. І колектив у нас чудовий. На роботу я йду з радістю», – наголошує жінка.

Такі життєві історії яскраво демонструють декілька важливих речей. Неважливо директор ти чи прибиральник – якщо ти не любиш те, чим займаєшся, добре не буде ніде. І, на противагу, прості, часто робітничі професії, можуть подобатись, якщо закривають базові потреби, коли людині легко виконувати поставлені завдання, коли умови і оплата влаштовують. У кожного з нас свої критерії, за якими ми оцінюємо те чи інше місце роботи. Головне – щоб воно справді підходило. Фахівці служби зайнятості, в свою чергу, завжди нададуть необхідну допомогу в працевлаштуванні тим, хто опинився у складних життєвих обставинах. Спільні, злагоджені дії спеціаліста служби і самого шукача, щире бажання професійної реалізації завжди дають успішний результат.

Якщо ви у пошуку роботи і не знаєте куди звернутись – служба зайнятості допоможе! Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Фото без опису

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь