Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги суб’єктів господарювання, які проводять підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів.

Дата: 09.10.2024 13:52
Кількість переглядів: 54

До уваги суб’єктів господарювання, які проводять підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів.

З метою створення умов навчання осіб з інвалідністю водійським навичкам Міністерством внутрішніх справ України розроблені методичні рекомендації щодо порядку та умов створення закладів, які проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, з якими можна ознайомитися за посиланням «Методичні рекомендації щодо порядку та умов створення закладів, які проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення».

В методичних рекомендаціях викладені Загальні та Спеціальні вимоги до закладів, які проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів із  числа осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення:

1) Безбар’єрність об’єктів фізичного оточення закладів, які проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів із числа осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення (далі – заклади).

2) Основні умови доступності, яким повинна відповідати інфраструктура закладів.

3) Вимоги до органів керування транспортними засобами з ручним керуванням, призначених для підготовки, у тому числі практичної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації водіїв із числа осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

4) Проведення атестації спеціалістів закладів.

5) Розроблення робочих тематичних програм та навчальних планів.

6) Проведення акредитації закладів.

Просимо методичні рекомендації врахувати в роботі та активізувати створення умов для навчання осіб з інвалідністю водійським навичкам.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь