ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ СВІТЛОВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Управління освіти, молоді та спорту територіальної громади Світловодської міської ради, ЄДРПОУ 44367468, пп. 1 ч. 4 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі» — органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої ст. 2 Закону.
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): М’ясо (Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143), код 15110000-2 - М'ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Запит ціни пропозиції ___________________________ .
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 1537200,00 грн.. Для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі Замовником проаналізовано ринок, посилаючись на загальнодоступну інформацію, зокрема отримано комерційні пропозиції від потенційних постачальників.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
При закупівлі м’яса замовником враховано та дотримано норм законодавчих актів, зокрема Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон про закупівлі) від 25.12.2015 № № 922-VIII, Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
Технічні та якісні характеристики товару повинні відповідати чинним нормативним актам (державним стандартам / технічним умовам / нормам). Якість товару повинна відповідати умовам / вимогам, встановленим чинним законодавством України для цієї категорії товару.
Кількість м’яса, що підлягає закупівлі, розраховано відповідно до потреб замовника з огляду на аналіз його споживання за попередній рік / аналогічний період.
Термін постачання — до 31.12.2025року.
Упаковка товару повинна забезпечувати повне його збереження від всякого роду пошкоджень при транспортуванні. Транспортування повинно здійснюватись з дотриманням температурного режиму.
№ з/п |
Найменування товару |
Од. виміру |
Кількість |
Технічні характеристики товару |
1 |
М'ясо свинини охолоджене |
кг |
4500 |
М’ясо свинини охолоджене, без кістки, 1 категорії з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0 ˚С. М’ясна пісна м’якоть, знята з відповідної частини напівтуші (тазостегнова частина (окіст)). Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без сторонніх запахів. Якість товару повинна відповідати ДСТУ або ТУ виробника. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки має становити не менше ніж 90 %. |
3 |
Філе куряче (курчат-бройлерів) охолоджене |
кг |
4000 |
Філе куряче (курчат-бройлерів) охолоджене, без шкіри, добре обезкровлене, чисте, без пошкоджень, подряпин, розривів, без сторонніх запахів, без кісток, з повністю видаленим оперенням. Якість товару повинна відповідати ДСТУ або ТУ виробника. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки має становити не менше ніж 90 %. |
Фахівець
з публічних закупівель Валентина ГРІБОВА