ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі товару (яйця курячі столові першої категорії (М)), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ СВІТЛОВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі товару (яйця курячі столові першої категорії (М)), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Управління освіти, молоді та спорту територіальної громади Світловодської міської ради, ЄДРПОУ 44367468, пп. 1 ч. 4 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі»
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності Яйця курячі С1 - 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція.
Розмір бюджетного призначення визначений відповідно розрахунку до тимчасового розпису кошторису на перше півріччя 2025 року: 221 371,80 грн.
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до проведеного моніторінгу цін шляхом збору інформації про ціни, що містяться в комерційних пропозиціях постачальника і становить: 221 371,80 грн
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання з дати укладання договору по 30.06 2025 р.
Якісні та технічні характеристики заявленої кількості товару визначені з урахуванням реальних потреб замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.
Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
№ з/п |
Найменування та характеристики товару |
Кількість, шт |
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі |
1 |
Яйця курячі столові, першої категорії(М) |
24000 |
Яйця у шкарлупі, свіжі - (яйця курячі харчові) столові І категорії . Яйце куряче, зі шкарлупою, поверхня чиста, ціла, не ушкоджена, міцна, запах притаманний свіжому яйцю. Кожне яйце промарковане штампом, на якому вказана категорія яєць. Обов’язкова наявність пакувального ярлика Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. Без ГМО. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Фасування –30-360 шт. Упаковка – гофроящик для перевезення курячих яєць в лотках. |
Бухгалтер Наталія ЄРУНОВА